Butterfly Blinds - Vlinder jaloezieenbutterfly blinds
glossy jaloezieen Sassenpoort Zwolle
print op jaloezieen
bamboo lookmelkglas lamellen
verticale panelenSassenpoort Zwolle
leren jaloezie

Butterfly blinds

Geïnspireerd door vlinders, Butterfly Blinds by BeCe and Protectsun Amsterdam De lamellen van de vlinderjaloezie bestaan uit dubbelgevouwen banen textiel met de vouw aan de interieurzijde. De lamellen kunnen uitvouwen zoals een vlinder z’n vleugels uitvouwt. Met uitgevouwen lamellen oogt de vlinderjaloezie als een plisseegordijn. Zijn de lamellen niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie. U kunt de vlinderjaloezie bedienen met een optrekkoord en een tuimelkoord. Met het optrekkoord trekt u de vlinderjaloezie op of laat je hem neer, met het tuimelkoord vouwt u de lamellen open of sluit u zee weer. Zo kunt u naar eigen inzicht de mate van lichtinval bepalen.

Glossy jaloezieen

Maak nu kennis met de nieuwe generatie hoogglans gelakte houten jaloezieen. Super chique zijn deze pianolak jaloezieen in vele moderne kleuren. Nu te bewonderen in de showroom van Protectsun Amsterdam.

Print your blind

Presenteer uw bedrijfsnaam, logo of foto geprint op uw jaloezie of andere binnenzonwering. De techniek staat niet stil. Het is nu ook mogelijk uw digitale foto, uw naam of bedrijf logo op onze aluminium en houten jaloezieen te laten printen. Ook op uw rolgordijn of lamellen kunnen wij uw foto of afbeelding printen. Een echte eyecatcher.

Lamellen in lederlook of bamboo

De nieuwste generatie lamellen zijn wonderlijk mooi. Nu de nieuwste collectie in leder look of bamboe riet uitvoering. Sfeervol, schaduwgevend en zonwerend, passend in elke woning of kantoor.
Leer, riet en bamboe natuurlijker kan het niet zijn.

Melkglas verticale lamellen en horizontale jaloezieen

Melkglas verticale lamellen en melkglas horizontale jaloezieen. Semi transparante privacy in diverse kleuren Bij de jaloezieen keuze met ladderband of ladderkoord. Sfeerverhogend in uw woning of bedrijf wanneer u niet van donker houdt.

Kantelbare panels

De nieuwe 250 mm verticale kantelbare panels van Luxaflex Sunway Flex Colours BeCe en Werner Hansen geven uw kamer een wel een heel ruime uitstraling. De 25 cm brede panels afgewerkt met hout of aluminium baleinen maken dit een echte blikvanger voor bedrijf en particulier.
Ook leverbaar als de Japanse Wood en Washi panels.

Leren jaloezie

Op de beurs in Parijs gebracht door Gucci en Louis Vuitton, exclusief lederen jaloezieen. Bijzonder zachte leersoorten in diverse chique kleuren. Nu ook te koop in Nederland tegen een betaalbare prijs . Bezoek de verkoop raambekleding specialist winkels op www.startpagina-zonwering.nl Wanneer u van echt mooi houdt.

De specialisten aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie bieden u gegarandeerd vakmanschap, optimale service en garantie.
 
Verosol B&C Werner en Hansen Nr 1 Hout Collection Swela Zonnelux VT Wonen Brustor Sunway Dickson Luxaflex Floris Obdam Rainbow Woodweave Inside Shadow Somfy Flex Colours Multishades Hamstra Velux Unilux Silverscreens Multisol

DÈ zonwering en raamdecoratie winkels bij u in de buurt vindt u voordelig en snel
met www.startpagina-zonwering.nl
Een klik van de muis, brengt de mooiste zonwering en raamdecoraties bij u thuis.